CALORIEËN CHALLENGE

 

 

Wil jij wat kilo's afvallen, strakker in je vel zitten en extra vetmassa kwijt? Dan is deze challenge wat voor jou! Tijdens de Calorieën Challenge ga jij in vier weken tijd proberen om zoveel mogelijk calorieën te verbranden. Maar, ook je algemene conditie zal een goede boost krijgen! Deze actie loopt van 4 juni tot en met 29 juni.

 

Wat houdt de actie in?

In vier weken tijd ga je individueel of als buddyteam zoveel mogelijk calorieën verbranden. Als buddyteam zal je strijden tegen andere teams. Het is niet verplicht om samen te trainen maar dit is natuurlijk wel veel leuker.

Kies je ervoor om de challenge alleen aan te gaan dan strijd je niet alleen voor jezelf maar kan je onderling tegen de andere individuele deelnemers natuurlijk ook de uitdaging aangaan. Wie verbrandt er uiteindelijk de meeste calorieën?

 

Hoe worden de verbrandde calorieën bijgehouden?

De calorieën die meetellen voor deze actie zijn de calorieën die je verbrandt met de Wellness-sleutel en met het gebruik van de roeimachine. Trainingen met losse oefeningen of op de spinningbike tellen niet mee. Elke week wordt er bijgehouden hoeveel calorieën jij hebt verbrand en word jij op de hoogte gehouden, middels een Fitbericht, op welke plek jij staat.

 

Wil je extra calorieën verbranden? Neem dan deel aan een groepsles of buikspierkwartier!

Hiermee verdien je stempels op de persoonlijke stempelkaart die tellen voor een vast aantal calorieën.

 

Wildcard

Alle deelnemers zullen een wildcard ontvangen. Als buddyteam ontvang je gezamenlijk één wildcard. Met deze wildcard kan er éénmalig een introducé meegenomen worden. Deze persoon is nog geen lid van het Fitcenter en is werkzaam bij de NS of ProRail. Hij of zij mag een uur lang gratis sporten met een leensleutel en kan op deze manier kennis maken met het Fitcenter. De calorieën die de introducé heeft verbrand worden eenmalig meegeteld. Niet alleen gezellig, maar ook nog eens een tactische zet!

 

Wat kan je winnen?

Heb jij aan het einde van de challenge samen met je buddy of individueel de meeste calorieën verbrand? Dan ben jij de winnaar van deze calorieën challenge en win je:

 

TWEE MAANDEN lang gratis sporten!

 

Ook de nummers twee en drie zullen een leuk presentje ontvangen.

Online reserveren

Tijdens deze actie blijven de regels van het online reserveren van kracht.

Alle deelnemers hebben evenveel trainingstijd.


Enthousiast geworden? Ga dan de strijd aan tegen de calorieën en meld je aan!

 


 

  • Logo RSN type basis blauw rood geen tekst - PNG 500x500
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • Vimeo Social Icon