Beperkte openstelling Fitcenter

per maandag 6 juli 2020

 

 

Algemeen

Goed bericht, per 1 juli gaan de verdere verruimingen van de Coronamaatregelen in en mogen de sportscholen haar deuren openen. Dit geldt ook voor het Railsport Fitcenter. Maar... aangezien wij een in-company fitnessruimte betrekken hebben wij ook rekening te houden met de maatregelen die vanuit NS worden gehanteerd. 

 

Openstelling

Besloten is om vanaf maandag 6 juli de deuren van het Fitcenter te openen conform een aangepast Coronarooster. Dit houdt in dat er de komende periode aangepaste openingstijden gelden. Naast dit rooster hebben wij uiteraard ook verdere maatregelen getroffen waar iedere sporten zich aan dient te houden. Welke dat zijn, vind je in het Corona reglement

Openingstijden Fitcenter

Maandag         08.30 uur - 13.30 uur

Dinsdag          08.30 uur - 13.30 uur

Woensdag       Gesloten

Donderdag      08.30 uur - 13.30 uur

Vrijdag           Gesloten

Nog een extra reminder: reserveren via het online reserveringssysteem is en blijft verplicht. 

Incasso

Gezien het geldende advies 'werk zoveel mogelijk thuis' begrijpen wij dat niet iedereen kan komen sporten in het Fitcenter. Derhalve is er besloten om ook in de maand september niet te incasseren, dit geldt voor alle leden, ook voor die leden die in deze pré periode wel komen trainen. Wanneer het NS-Hoofdkantoor en de Coronamaatregelen verder verruimd worden zullen wij het wel/niet incasseren heroverwegen. 

We hopen jullie snel weer te zien in het Railsport Fitcenter! 

  • Logo RSN type basis blauw rood geen tekst - PNG 500x500
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • Vimeo Social Icon