Fitcenter deels geopend

Corona Signs

Goed bericht, het kabinet vindt het verantwoord om de 2e stap van het openingsplan te zetten. Voor de sportscholen geldt dat deze per 19 mei haar deuren weer mogen openen. Voor het Railsport Fitcenter geldt dat wij een in-company fitnessruimte betrekken en wij ook rekening houden met de maatregelen die vanuit NS worden gehanteerd. 

 

Openstelling

Besloten is om vanaf maandag 31 mei de deuren van het Fitcenter te openen conform een aangepast (corona)rooster, zie hieronder. Uiteraard hebben wij ook verdere maatregelen getroffen waar iedere sporter zich aan dient te houden. Welke dat zijn, vind je in het coronareglement. 

Openingstijden Fitcenter

Maandag          07.30 uur - 13.30 uur

Dinsdag            07.30 uur - 13.30 uur

Woensdag        Gesloten

Donderdag       07.30 uur - 13.30 uur

Vrijdag              Gesloten

Net als voorafgaand aan de Coronaperiode is reserveren middels het online reserveringssysteem verplicht.  

Lidmaatschapsgelden

Gezien het geldende advies 'werk zoveel mogelijk thuis' begrijpen wij dat niet iedereen kan komen sporten in het Fitcenter. Derhalve is er besloten om deze periode nog niet te incasseren, dit geldt voor alle leden. Wanneer het NS-Hoofdkantoor en de coronamaatregelen verder verruimd worden zullen wij het wel/niet incasseren heroverwegen. 

Kom jij weer sporten?

Heb jij een meeting, ben je in de buurt of wil je gewoon weg van je thuiswerkplek? Kom weer sporten in het Railsport Fitcenter! Lees de geldende maatregelen goed door en reserveer je plekje in het online reserveringssysteem. We zien je graag weer snel in het Fitcenter!

Train veilig
Volg de looprichting
Apparatuur reinigen
1/1