Fitness extern

 

 

Algemeen

 

De fitnessbranche is niet meer weg te denken in de sportwereld en in Nederland alleen al werken meer dan twee miljoen mensen aan hun, fysieke alsook mentale, welzijn door deze sport te beoefenen! Daar Railsport een toegevoegde waarde ziet in het beoefenen van fitness bieden wij, naast de sportfaciliteiten in het Railsport Fitcenter, de mogelijkheid een sportabonnement af te sluiten bij een extern fitnesscentrum tegen gereduceerd bedrag. Dit samenwerkingsverband is aangegaan met ruim duizend fitnesscentra verspreid door het hele land. Door deze regeling, en de omvang hiervan, is er vrijwel altijd een fitnesscentrum bij jou in de buurt waar je hier gebruik van kan maken! 

Informatie 

 

De kortingsregeling betreft een minimale reductie van 10% op de normaal geldende lidmaatschapstarieven. De reductie is niet van toepassing op aanbiedingen, acties, inschrijfgelden en/of intakekosten. Voor de specifieke abonnementen en prijzen verwijzen wij je naar de locatie van jouw voorkeur. Een lijst van alle deelnemende sportcentra vind je hier.

 

De reductie wordt uitsluitend verleent aan personen die zich kunnen legitimeren met een fitnessvoucher van Railsport Nederland. Deze voucher wordt verstrekt aan medewerkers, inclusief diens partner en kind(eren) tot 21 jaar, die werkzaam zijn bij één van de bij Railsport aangesloten bedrijven. Deelname staat ook open voor (pré)gepensioneerden, inclusief diens partner.

 

Railsport gaat enkel samenwerkingen aan met erkende fitnesscentra, welke voldoen aan landelijk vastgestelde kwaliteitsnormen. Wanneer een fitnesscentrum eenzijdig besluit om de kortingsregeling niet langer te handhaven, dan wel te muteren, zal Railsport na constatering de samenwerking stoppen. Reclamaties door het fitnesscentrum dan wel door deelnemers richting Railsport zijn niet mogelijk.

 

 

Aanvraagprocedure

 

 1. Ga naar onze lijst externe fitnesscentra, scan het aanbod en vind het fitnesscentrum waar jij wilt gaan sporten.
   

 2. Vraag jouw fitnessvoucher aan. Op vertoon van jouw persoonlijke fitnessvoucher kom jij in aanmerking voor een abonnement met korting.
   

 3. Zie hieronder meer informatie voor het aanmelden bij jouw sportschool. 

Aanmelding

Meld je, op vertoon van de fitnessvoucher, aan bij het fitnesscentrum van jouw voorkeur. Let op: Het verschilt per locatie of de aanmelding digitaal of persoonlijk dient te gebeuren. Neem hiervoor direct contact op met de desbetreffende locatie.

 

Mocht jouw gewenste locatie worden aangeboden via onze partner, Bedrijfsfitnessonline, dien je hun online formulier in te vullen. Zij verzorgen de verdere aanmelding bij de locatie, alsook de maandelijkse/jaarlijkse incassering van de abonnementsgelden. Indien jouw gewenste locatie wordt aangeboden via Bedrijfsfitnessonline, wordt dit in onze lijst externe centra benoemd.  

 

Sportschool aandragen

Komt jouw voorkeurslocatie niet voor in onze lijst? Laat hen contact met ons opnemen voor een mogelijke aansluiting bij deze regeling. Wij zijn te bereiken via info@railsport.nl of tijdens kantooruren op 030 - 231 3691.

 

 

Een bedrijfsfitnessplan als P&O-tool

 

Mocht jouw management het nut van bedrijfsfitness onderschrijven, en een bedrijfsfitnessplan op maat willen (laten) opstellen, zijn wij hierin de geschikte partner. Vanuit onze materiedeskundigheid en praktijkervaring hebben wij een uniek onderzoeksrapport 'Bedrijfsfitness op de rails' opgesteld. Dit rapport biedt een volledig ingericht en direct uitrolbare vorm van bedrijfsfitness voor organisaties die een decentrale spreiding kennen van hun bedrijfsonderdelen en personeelsleden.

 

Het ROI van dit bedrijfsfitnessplan is gegarandeerd. Bij ons geen voorinvestering op basis van goede verwachtingen, maar uitsluitend investeren in meetbare resultaten. Dit onderzoeksrapport is de solide basis voor uw fitness- en gezondheidsconcept.

 

 

 • Logo RSN type basis blauw rood geen tekst - PNG 500x500
 • Wix Facebook page
 • Twitter Classic
 • Vimeo Social Icon