GET READY FOR SUMMER

 

De zomer komt er aan...... Wil jij energiek en fit de zomer in? Geef je dan op voor de 'Get Ready For Summer' actie! Deze actie loopt van 20 mei tot en met 21 juni 2019, de start van de zomer!

 

Wat houdt de actie in?

Tijdens de Get Ready For Summer actie ontvang jij vijf weken lang een HIIT-training gericht op conditie, kracht en doorzettingsvermogen. Omdat ook voeding niet mag ontbreken in een gezonde leefstijl, ontvang je iedere week voedingstips. Kortom, genoeg handvatten voor een fitte voorbereiding op de zomer!

 

HIIT

Een HIIT (High Intensity Interval Training) bestaat uit diverse oefeningen waarbij je intervallen van hoge intensiteit afwisselt met korte periodes van rust. Een HIIT bestaat uit diverse oefeningen die jij in hoog tempo uitvoert, zodat jij in een relatief korte trainingstijd jouw prestaties verbeterd.

Het is belangrijk om jezelf uit te dagen en je lichaam nieuwe prikkels te laten ervaren. Daarom wisselen de HIIT-trainingen gedurende de vijf weken. In het HITT-trainingsschema dat je wekelijks zal ontvangen staat bij elke oefening aangegeven hoelang of hoeveel herhalingen je per onderdeel moet uitvoeren. 

 

Heb je even geen tijd om naar de sportschool te gaan? Of ga je binnenkort op vakantie en wil je wel in beweging blijven? De HIIT-trainingen zijn op elke gewenste locatie en tijdstip uit te voeren en duren maximaal 20 minuten!

 

Wil je nog meer uitgedaagd worden? Kies dan de Get Ready For Summer Gevorderden versie!

Weet je niet goed hoe de oefening uitgevoerd wordt? Dan kun je altijd bij de instructeurs terecht in het Fitcenter.

 

Voeding

Altijd al eens willen weten wat nu wel en niet goed is voor wat betreft gezonde voeding? Iedere week ontvang je tips omtrent voeding. Wil je gerichter voedingsadvies? Dan is het mogelijk om een afspraak te maken met de Voedingsdeskundige binnen het Fitcenter, mits de maximale capaciteit dat toelaat. 

Je wordt tijdens de voedingsconsulten begeleidt naar een gezonder eet- en leefpatroon. Aan deze 4 voedingsconsulten is een eigen bijdrage verbonden van 25 euro. 

 

Online reserveren

Tijdens deze actie blijven de regels van het online reserveren van kracht.

 

Aan de slag?

Ben je enthousiast geworden en wil jij vijf weken lang deelnemen aan deze actie? Meld je dan snel aan en ga fit de zomer in!


 

  • Logo RSN type basis blauw rood geen tekst - PNG 500x500
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • Vimeo Social Icon