Let's get started!

 

 

Algemeen

 

Beweeg je doorgaans weinig en wil je (specifiek) werken aan een gezonde lifestyle onder professionele begeleiding? Let's get started!

 

Laten we met elkaar bewegen om ons goed te voelen, gezond (ouder) te worden, onze lichamelijke conditie te verbeteren of om af te vallen. Het maakt niet uit welke beweegvorm je kiest, als je maar beweegt. 

 

 

Doelgroep 

 

Een start maken aan Fitness is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De diversiteit aan oefeningen, toestellen en fitnesstermen, waar je misschien nog nooit van gehoord hebt, is enorm. Bij ons in het Fitcenter proberen wij deze stap iets kleiner te maken; wij helpen en begeleiden je naar jouw doelstelling ongeacht je trainings- en/of ervaringsniveau. 

Proefles

 

Wanneer jij jezelf herkent in Let’s get started, dan ben je van harte welkom! Via het aanmeldformulier kun jij je aanmelden voor een persoonlijke proefles. Nadat jouw aanmelding door ons is ontvangen, zullen wij contact me opnemen voor het inplannen van een proefles.  

 

Ben je na deze proefles gemotiveerd om nog verder en vaker te komen sporten, dan kun je lid worden van het Fitcenter. Hier train je zelfstandig verder en is er altijd een fitness instructeur aanwezig voor begeleiding en eventuele vragen. 

Gezamenlijk trainen kan soms ook een goede motivatie zijn om te beginnen met sporten. Werk je bij NS en wil je een keer een groepsles volgen? Vraag gerust naar de mogelijkheden om een keer mee te doen met de volgende lessen:

 

TRX                   maandag van 16.00 uur tot 16.35 uur

Supershape        dinsdag van 12.00 uur tot 12.35 uur

Circuit               woensdag van 16.00 uur tot 16.35 uur

Bootcamp          donderdag van 12.00 uur tot 12.35 uur

 

Kijk hier voor meer informatie over onze groepslessen.

Aan de slag...

Ben jij enthousiast geworden om samen met ons een start te maken?! Meld je dan nu aan voor een proefles!

 

  • Logo RSN type basis blauw rood geen tekst - PNG 500x500
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • Vimeo Social Icon