Fitness extern

 

 

Algemeen

 

Aangezien Railsport Nederland ook een toegevoegde waarde ziet in het beoefenen van fitness dicht bij huis, hebben wij met meer dan 300 fitnesscentra een samenwerkingsverband gezocht en gevonden.

 

Hierdoor word je in de gelegenheid gesteld om tegen gereduceerde prijzen te gaan trainen bij een fitnesscentrum in jouw eigen regio.

 

Inmiddels beoefenen veel mensen fitness en stimuleren daarmee hun welzijn omdat hun fysieke en mentale conditie verbetert. Aangezien de activiteit fitness geschikt is voor alle leeftijden en alle doelgroepen, is fitness inmiddels een begrip geworden in de wereld van sport.


Ook bij de medewerkers binnen de spoorwegsector is er door ons een ruime behoefte gemeten voor het willen beoefenen van fitness. Het liefst natuurlijk in de nabijheid van het werk, maar helaas kent de spoorwegsector een zodanige geografische spreiding van haar bedrijven dat het aanbieden van één of zelfs meerdere interne fitnesscentra altijd ontoereikend zal blijken voor het merendeel van de medewerkers.
 

Informatie 

 

De kortingsregeling betreft minimaal 10% reductie op de normaal geldende lidmaatschaps- dan wel toegangstarieven. De reductie is niet van toepassing op aanbiedingen, acties, inschrijfgelden en/of intake. Voor de specifieke abonnementen en prijzen verwijzen wij je naar de locatie van jouw voorkeur. De reductie wordt uitsluitend verstrekt aan personen die zich kunnen legitimeren met een fitnessvoucher van Railsport Nederland. Zie hieronder de beschrijving van de aanvraagprocedure om te zien hoe jij de fitnessvoucher kunt aanvragen.


Binnen de fitnessregeling participeren uitsluitend erkende fitnesscentra, welke voldoen aan landelijk vastgestelde kwaliteitsnormen. Een overzicht van alle deelnemende fitnesscentra tref je bovenaan de website aan.

 

Let op: Wanneer een fitnesscentrum eenzijdig besluit om de kortingsregeling niet langer te handhaven dan wel te muteren, dan zal Railsport na constatering de samenwerking stoppen. Reclamaties door het fitnesscentra dan wel door deelnemers richting Railsport zijn niet mogelijk.

 

 

Aanvraagprocedure

 

Ga naar de lijst met externe centra en scan het aanbod van deelnemende centra. Staat er een locatie tussen waar jij wilt gaan sporten? Vraag dan hier de Railsport Fitnessvoucher aan. Op vertoon van deze persoonlijke voucher kom jij namelijk in aanmerking voor een abonnement met korting bij de bij Railsport aangesloten locaties.

 

Zodra je de voucher hebt ontvangen, kan je jezelf aanmelden bij de locatie van jouw voorkeur. Het verschilt per locatie of dit digitaal dient te gebeuren of persoonlijk aan de balie. Neem hiervoor direct contact op met de desbetreffende locatie.

 

Indien jouw gewenste locatie wordt aangeboden via onze partner, Bedrijfsfitnessonline, dan dien je het online formulier in te vullen. Zij verzorgen de verdere aanmelding bij de locatie alsook de maandelijkse/jaarlijkse incassering van de abonnementsgelden. Klik hier voor het online formulier.

Komt jouw voorkeurslocatie niet voor in de lijst? Laat hen dan contact met ons opnemen voor mogelijke aansluiting bij deze regeling. Wij zijn te bereiken tijdens kantooruren op 030 - 231 3691 of via info@railsport.nl

Voor wie geldt deze kortingsregeling


De regeling staat open voor het personeel (inclusief diens partner en kind(eren) tot 21 jaar), dat werkzaam is bij één van de bij Railsport aangesloten bedrijven. Deelname staat ook open voor pré-gepensioneerden en vut-gerechtigden (inclusief diens partner en diens kind(eren) tot 21 jaar).
 

 

Extra kortingen en/of aanbiedingen


Vele fitnesscentra kennen met enige regelmaat aanvullende kortingen en/of aanbiedingen. Voor nadere informatie hierover adviseren wij je om contact op te nemen met het fitnesscentrum van jouw keuze.

 

 

Een bedrijfsfitnessplan als P&O-tool


Wanneer jouw management het nut van bedrijfsfitness onderschrijft en een bedrijfsfitnessplan op maat wil (laten) opstellen voor de eigen organisatie, dan kunnen wij daarin jouw partner zijn. Vanuit onze materiedeskundigheid en praktijkervaring hebben wij een uniek onderzoeksrapport 'bedrijfsfitness op de rails' opgesteld. Dit rapport biedt een volledig ingericht en direct uitrolbare vorm van bedrijfsfitness voor organisaties die een decentrale spreiding kennen van hun bedrijfsonderdelen en personeelsleden.


Het ROI van dit bedrijfsfitnessplan is absoluut gegarandeerd. Dus geen voorinvestering op basis van goede verwachtingen maar uitsluitend investeren in gegarandeerde meetbare resultaten. Dit onderzoeksrapport is de solide basis voor uw fitness- en gezondheidsconcept.

 

 

  • Logo RSN type basis blauw rood geen tekst - PNG 500x500
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • Vimeo Social Icon