Let's Move

 

 

Algemeen

 

Beweeg je doorgaans weinig en wil je (specifiek) werken aan een gezonde lifestyle onder professionele begeleiding? Let's move!

 

Laten we met elkaar bewegen om ons goed te voelen, gezond (ouder) te worden, onze lichamelijke conditie te verbeteren of om af te vallen. Het maakt niet uit welke beweegvorm je kiest, als je maar beweegt. Let’s move!

 

 

Doelgroep 

 

Beweeg je doorgaans weinig en wil je (specifiek) werken aan een gezonde lifestyle? Let's move! Heb jij lichamelijke klachten, wil je meer energie krijgen of wil jij sporten in een vertrouwde omgeving? Let's move! Tijdens het 'Be Fit - Let's move' trainingsuur staat deze sporter centraal.

 

 

Trainingsuur

 

Iedere dinsdag staat het Fitcenter team van 10.30 uur tot 11.30 uur voor jou klaar. Tijdens dit trainingsuur kun je net wat specifiekere vragen stellen, die je op een ander moment misschien niet durft te stellen; begeleiden de instructeurs je met sport specifieke oefeningen en krijg je net dat extra stukje begeleiding. Maar het allerbelangrijkste is dat je traint in een omgeving waarbij iedereen aan de slag durft te gaan met zijn/haar onzekerheden.  

 

 

Programma

 

Wil jij liever korter trainen dan een uur, geen probleem. Voor het Let's move trainingsuur kun je de trainingsduur zelf bepalen. Als het maar wel op de dinsdagen is tussen 10.30 uur en 11.30 uur.

 

Tijdens dit trainingsuur zal er ook een challenge kwartier worden verzorgd. Iedere week staat dit kwartier in het teken van een andere challenge.

 

10.30 - 10.45 uur: introductie nieuwe sporters*

11.00 - 11.15 uur:   challenge kwartier (het gezamenlijk trainen van buik, billen, benen, armen etc.)

 

* Wanneer jij voor het eerst komt sporten in het Fitcenter dien je een korte introductie training te volgen. Deze introductie vindt steeds het eerste kwartier van het trainingsuur plaats. Wanneer jij deze introductie training niet volgt, kan er niet worden gesport in het Fitcenter.

 

 

Reserveren

 

Ben jij al lid van het Fitcenter en is de omschrijving van de doelgroep op jou van toepassing? Reserveer dan snel jouw trainingstijd in het online reserveringssysteem.

 


Nog geen lid van het Fitcenter

 

Wanneer jij jezelf herkent in Let’s move en kennis wilt maken met het Fitcenter, dan ben je van harte welkom! Via het speciale Let's move aanmeldformulier kun jij je aanmelden voor dit trainingsuur. Nadat jouw aanmelding door ons is ontvangen, zal er een persoonlijke stempelkaart naar jouw e-mail adres worden toegestuurd. Op vertoon van deze stempelkaart kun je in totaal 4x gratis deel nemen aan het trainingsuur en gebruik maken van de wellness-sleutel.

 

Ben je na deze 4 lessen gemotiveerd om nog verder en vaker te komen sporten, dan kun je lid worden van het Fitcenter. Hier train je zelfstandig verder en is er altijd een fitness instructeur aanwezig voor begeleiding en eventuele vragen. Uiteraard kun je ook tijdens het Let's move trainingsuur blijven trainen.

 

 

Be Fit

 

Het Let's move trainingsuur is ontstaan uit de samenwerking met het Railsport Be Fit programma. Deelnemers die deelnemen aan Be Fit kunnen via deze weg kennismaken met het Fitcenter en vice versa.

 

  • Logo RSN type basis blauw rood geen tekst - PNG 500x500
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • Vimeo Social Icon