NEW YEAR - NEW YOU

 

De naam zeg het al... het nieuwe jaar komt er aan en dus (voor de meeste) ook de periode van de goede voornemens. Op het gebied van sport zullen we je hierbij een handje helpen met de actie 'New Year - New You'! 
 

 
Wat houdt de actie in?

Om het jaar 2018 goed te starten zal er de gehele maand januari een nieuwe uitdagende actie voor je klaar staan. Zowel op de website alsook in het Fitcenter vind je wekelijks een intensieve workout gericht op de kracht uithoudingsvermogen.

 

Monday to Friday

 

Voor elke dag van de week staan er vijf oefeningen voor je klaar die je met 30 seconden rust na elkaar uitvoert. In totaal kun je naar eigen invulling het aantal setjes bepalen.

 

 

Mix & Match

Wil jij graag de workout van maandag doen, maar sport jij altijd op dinsdag? Uiteraard is dit geen probleem. Maak je eigen mix van 5 oefeningen en daag jezelf en je collega's uit om 2018 optimaal te starten.

Het is uiteraard ook mogelijk om de oefeningen thuis uit te voeren, zo ben je iedere dag bezig met de actie. 

Uiteraard staan wij in het Fitcenter klaar om jullie te begeleiden met de oefeningen die wellicht wat zwaarder vallen of net wat meer uitleg nodig hebben. 

Ben jij er klaar om te gaan vlammen in het nieuwe jaar? Laat het niet bij goede voornemens, maar kom dus vanaf 8 januari weer naar het Fitcenter! 

Meer weergeven
  • Logo RSN type basis blauw rood geen tekst - PNG 500x500
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • Vimeo Social Icon