ROEI CHALLENGE

 

Ben jij er klaar voor om conditioneel en mentaal uitgedaagd te worden? Geef je dan op voor de Fitcenter Roei Challenge!
 

 
Wat houdt de actie in?
Op maandag 6 november of donderdag 9 november kan jij plaatsnemen op één van onze Concept2 roeimachines en de uitdaging aangaan. Doel van de challenge: een zo groot mogelijke afstand roeien binnen de gestelde 10 minuten. Tijdens deze challenge zullen er meerdere roeimachines in het Fitcenter staan en kan jij dus de strijdt aangaan met één van de andere deelnemers. 
 
De verdere instructies ontvang je voordat je zult starten met de challenge.

 
Row your boat
Wil je vooraf nog wat goede tips of nog een extra uitleg over de roeimachine? Onze instructeurs zullen je hier graag bij willen helpen.
 


Daag jouw collega uit
Heb jij een collega die ook wel van een uitdaging houdt, maar niet lid is van het Fitcenter? Daag hem of haar uit voor deelname aan de roei challenge. Deelnemers die niet lid zijn van het Fitcenter zijn naast het aanmeldformulier ook verplicht om een gezondheidsformulier in te vullen. Dit gezondheidsformulier is hier te vinden. 

 

 

Reserveer jouw roeimachine

Wil je er zeker van zijn dat je op jouw gewenste tijdstip kunt deelnemen aan deze actie... reserveer dan nu je roeimachine in het Fitcenter. Op de balie liggen er intake lijsten klaar waarop jij je roeimachine kunt reserveren. 

 

Tijdens buikspier kwartieren (07:30 en 17:30 uur) en groepslessen (maandag 16:00 uur en donderdag 12:00 uur) kan er niet worden deelgenomen aan de actie.
 

Meld je snel aan en wordt onze nieuwe roeikoning/koningin!!

Challenge reglement

* alle deelnemers kunnen voorafgaand aan de challenge twee minuten inroeien; 

* de tijd om te roeien is exact 10 minuten;

* iedere deelnemer mag eenmaal deelnemen;

* instelling van de windschuif is naar eigen keuze, gedurende de race mag deze niet wijzigen.

 


Fitcenter Playlist
In de afgelopen weken hebben wij verschillende verzoeknummers van jullie ontvangen voor onze eigen Fitcenter Playlist. Tijdens de Roei Challenge zullen wij de afspeellijst lanceren!
 
Wanneer jij tijdig jouw roeimachine reserveert is het mogelijk dat wij jouw favoriete nummer draaien tijdens jouw challenge. 
 
Heb je nog geen verzoeknummer doorgegeven? Geen zorgen, wij zullen de Fitcenter Playlist blijven gebruiken in de toekomst. 
 

 

Online reserveren

Tijdens deze actie blijven de regels van het online reserveren van kracht.

  • Logo RSN type basis blauw rood geen tekst - PNG 500x500
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • Vimeo Social Icon