WALK & BREAK 

 

 

Wil jij tijdens de lunch even de benen strekken? Meld je dan nu aan voor de Walk & Break en haal samen met ons een frisse neus! 
 

Railsport Walk & Break; letterlijk wandelen tijdens de lunchpauze. Een gelegenheid om (samen met collega's) de frisse buitenlucht op te zoeken én al wandelend te 'breaken' met de dagelijkse werkzaamheden. Naast het positieve effect dat lunchwandelen heeft op de gezondheid, zorgt het er ook voor dat je nieuwe energie en inspiratie opdoet!

 

Walk & Break

Vanaf het Railsport Fitcenter in het hoofdgebouw van NS, kun je vanaf 17 januari vier opeenvolgende donderdagen met ons lunchwandelen. Een Walk & Break bestaat uit een wandeling van maximaal 30 minuten door hartje Utrecht. Kortom, de ideale gelegenheid om snel een frisse neus te halen voordat het volgende overleg begint. Het enige wat jij hoeft de doen is jouw eigen lunch meenemen. De routes, lunchtips en informatie over de highlights die je onderweg ziet, krijg je van ons in de vorm van de Walk & Break-boekjes!  

 

Deelname

Iedere donderdag start de gezamenlijke lunchwandeling om 12.30 uur. We verzoeken je minimaal 5 minuten van te voren te melden bij de Railsport balie, zodat we op tijd kunnen starten. Wil je toch liever alleen lunchwandelen of met collega's op een moment dat het jou/jullie uitkomt, dan kan jij jouw boekje op de betreffende Walk & Break-dag tussen 12.00 uur en 13.00 uur ophalen in het Fitcenter. Let op: voor zowel de gezamenlijke wandeling alsook het zelf wandelen (ophalen boekje) is aanmelden via de website noodzakelijk! 

 

Praktische informatie 

  • De Walk & Break vindt plaats op donderdag 17 januari, 24 januari, 31 januari en 7 februari;

  • Iedere donderdag een andere route van maximaal 30 minuten;

  • De gezamenlijke lunchwandeling start iedere donderdag om 12.30 uur vanuit het Fitcenter;

  • Voor iedere wandeling ontvang je een Walk & Break-boekje. Kortom, spaar ze allemaal! 

  • De wandeling is toegankelijk voor spoorwegpersoneel in actieve dienst. 

  

(Brood)trommel al jouw collega's op, meld je/jullie aan en loop met ons mee tijdens de Walk & Break!

Op deze actie zijn de deelnamevoorwaarden van het Railsport Fitcenter van toepassing. 

  • Logo RSN type basis blauw rood geen tekst - PNG 500x500
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • Vimeo Social Icon