Yoga class

 

 

Yoga is populairder dan ooit!

Steeds meer mensen ontdekken Yoga als beweegvorm en als manier om te ontspannen in een hectisch bestaan. Yoga heeft positieve effecten op ons lichaam zoals spierkracht, lichaamshouding, balans en flexibiliteit maar ook op onze concentratie, stressbestendigheid en vermogen om te ontspannen. Vanaf 5 september kan jij kennis maken met Yoga; we organiseren gedurende de maanden september en oktober op woensdagmiddag een Fitcenter Yoga Class.

 

 

Inhoud

 

De les zal bestaan uit ademhalingsoefeningen, de zonnegroet en staande, zittende en liggende yoga houdingen. De les wordt afgesloten met een eindontspanning. De Fitcenter Yoga Class is een easy flow les. Dit betekent dat we niet zullen vasthouden aan één specifieke stijl maar dat statische houdingen afgewisseld worden met dynamische series van oefeningen en dat zowel inspanning als ontspanning aandacht krijgt.

 

 

Praktische informatie 

 

- Deze les vindt plaats op woensdag in september en oktober;

- De les start om 15.45 uur en duurt 60 minuten.

- De circuittraining komt gedurende deze periode te vervallen;

- De les wordt gegeven door onze eigen Fitcenter instructeur en gediplomeerd Yoga Teacher Floor;

- De les is toegankelijk voor elk niveau, je hoeft geen yoga ervaring te hebben;

- Ben je zwanger? Helaas, dan is het beter om de les even aan je voorbij te laten gaan.

 

 

Deelname

Om 15.45 uur gaat de les van start. We verzoeken je minimaal 5 minuten van tevoren aanwezig te zijn zodat we op tijd en in alle rust kunnen beginnen. Geef voor aanvang van de les aan als je geblesseerd bent of als er andere bijzonderheden zijn.

 

Materialen en kleding

We raden je aan om makkelijk zittende (sport)kleding te dragen en daarnaast adviseren wij je om sokken en een vest/trui mee te nemen voor de eindontspanning. Tijdens de les worden geen schoenen gedragen. Ook dien je zelf voor een handdoek te zorgen.

 

Actieweek

Ter gelegenheid van deze actie zullen we in de eerste week van september op maandag 3 september & woensdag 5 september om 17.30 uur en op dinsdag 4 september & donderdag 6 september om 07.30 uur het buikspierkwartier inwisselen voor een introductie met yoga oefeningen gericht op benen, rug en buik.

 

 

Enthousiast geworden? 

Op woensdag 5 september gaat de eerste Fitcenter Yoga Class van start en is deze les vanaf augustus te reserveren in het online reserveringssysteem. Doe jij één lesje mee of zien we je vaker? Je hebt elke woensdagmiddag in september en oktober de kans om mee te doen, dus:

 

LOG OUT
SHUT DOWN

DO YOGA

 

 

  • Logo RSN type basis blauw rood geen tekst - PNG 500x500
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • Vimeo Social Icon