Railsport

programma

acties

WELLNESS

FITNESS

 

Fitcenter beperkte openstelling

Maandag 6 juli opent het Fitcenter haar deuren

Goed bericht, per 1 juli gaan de verdere verruimingen van de Coronamaatregelen in en mogen de sportscholen haar deuren openen. Dit geldt ook voor het Railsport Fitcenter. Maar... aangezien wij een in-company fitnessruimte betrekken hebben wij ook rekening te houden met de maatregelen die vanuit NS worden gehanteerd. 

Besloten is om vanaf maandag 6 juli de deuren van het Fitcenter te openen conform een aangepast Coronarooster. Wil je weer komen sporten lees dan goed de geldende maatregelen via de button 'meer informatie'. 

Lidmaatschap

Lidmaatschap voor € 8,75 per maand!

Wanneer je gebruik wilt maken van de faciliteiten in het Fitcenter, dan kun je hiervoor de benodigde formulieren vinden op onze website. Volledig ingevulde formulieren kun je afgeven in het Fitcenter of opsturen naar Railsport Nederland.

 

Na ontvangst van het aanmeldformulier zal de instructeur een intake en introductietraining met jou inplannen.

Online reserveren

Snel, gemakkelijk op ieder gewenst tijdstip van de dag

Reserveren doe je middels het online reserveringssysteem. Dit systeem is uitsluitend voor Fitcenterleden toegankelijk. Middels dit systeem word je in de gelegenheid gesteld om zelf jouw trainingen te reserveren, te verplaatsen of te annuleren.

 

Iedere maand krijg je een nieuw reserveringssaldo en vervalt het oude saldo.

Please reload

  • Logo RSN type basis blauw rood geen tekst - PNG 500x500
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • Vimeo Social Icon
Fitness