Fitness extern

Railsport biedt een externe fitnessregeling in samenwerking met de fitnessbranche in Nederland. Deze regeling kent inmiddels ruim duizend aangesloten fitnesscentra, welke hun faciliteiten tegen een gereduceerd tarief leveren aan de medewerkers van de bij Railsport aangesloten spoorwegbedrijven.  

Informatie

De fitnessbranche is niet meer weg te denken in de sportwereld en in Nederland alleen al werken meer dan twee miljoen mensen aan hun, fysieke alsook mentale, welzijn door deze sport te beoefenen! Daar Railsport een toegevoegde waarde ziet in het beoefenen van fitness bieden wij, naast de sportfaciliteiten in het Railsport Fitcenter, de mogelijkheid een sportabonnement af te sluiten bij een extern fitnesscentrum tegen gereduceerd bedrag. Dit samenwerkings-verband is aangegaan met ruim duizend fitnesscentra verspreid door het hele land. Door deze regeling, en de omvang hiervan, is er vrijwel altijd een fitnesscentrum bij jou in de buurt waar je hier gebruik van kan maken! 

Kortingsregeling

De kortingsregeling betreft een minimale reductie van 10% op de normaal geldende lidmaatschapstarieven. De reductie is niet van toepassing op aanbiedingen, acties, inschrijfgelden en/of intakekosten. Voor de specifieke abonnementen en prijzen verwijzen wij je naar de locatie van jouw voorkeur. 

 

De reductie wordt uitsluitend verleent aan personen die zich kunnen legitimeren met een fitnessvoucher van Railsport Nederland. Deze voucher wordt verstrekt aan medewerkers, inclusief diens partner en kind(eren) tot 21 jaar, die werkzaam zijn bij één van de bij Railsport aangesloten bedrijven. Deelname staat ook open voor (pré)gepensioneerden, inclusief diens partner.

 

Railsport gaat enkel samenwerkingen aan met erkende fitnesscentra, welke voldoen aan landelijk vastgestelde kwaliteitsnormen. Wanneer een fitnesscentrum eenzijdig besluit om de kortingsregeling niet langer te handhaven, dan wel te muteren, zal Railsport na constatering de samenwerking stoppen. Reclamaties door het fitnesscentrum dan wel door deelnemers richting Railsport zijn niet mogelijk.

Barbell met gewichten

Aanvragen en aanmelden

  1. Ga naar onze lijst externe fitnesscentra, scan het aanbod en vind het fitnesscentrum waar jij wilt gaan sporten.
     

  2. Vraag jouw fitnessvoucher aan. Op vertoon van jouw persoonlijke fitnessvoucher kom jij in aanmerking voor een abonnement met korting.
     

  3. Zie hieronder meer informatie voor het aanmelden bij jouw sportschool. 

Aanmelden sportschool

​Meld je, op vertoon van de fitnessvoucher, aan bij het fitnesscentrum van jouw voorkeur. Let op: Het verschilt per locatie of de aanmelding digitaal of persoonlijk dient te gebeuren. Neem hiervoor direct contact op met de desbetreffende locatie.

 

Mocht jouw gewenste locatie worden aangeboden via onze partner, Bedrijfsfitnessonline, dien je hun online formulier in te vullen. Zij verzorgen de verdere aanmelding bij de locatie, alsook de maandelijkse/jaarlijkse incassering van de abonnementsgelden. Indien jouw gewenste locatie wordt aangeboden via Bedrijfsfitnessonline, wordt dit in onze lijst benoemd.  

Sportschool aandragen

Komt jouw voorkeurs locatie niet voor in onze lijst? Laat hen contact met ons opnemen voor een mogelijke aansluiting bij deze regeling via info@railsport.nl