top of page

FITNESS EXTERN

Fitness jij al jaren of wil je juist gaan fitnessen bij een sportlocatie in jouw eigen stad of dorp? Dan is de externe fitnessregeling wellicht iets voor jou! Railsport heeft in samenwerking met diverse fitnesscentra een unieke externe fitnessregeling ontwikkeld, waarbij jij tegen gereduceerd tarief een abonnement kunt afsluiten. Klik hieronder met welke externe fitnesscentra wij samenwerken en vraag vervolgens een voucher aan! Staat jouw sportschool er niet tussen? Laat jouw sportschool contact met ons opnemen.

Informatie

Naast het evenementenprogramma en de sportfaciliteiten in het Fitcenter, heeft Railsport ook een fitnessregeling ontwikkeld. Met als doel een bijdrage te leveren aan de gezondheid en welzijnsbevordering van het personeel van de bij ons aangesloten 'spoorweggerelateerde' bedrijven.

 

Deze regeling biedt de mogelijkheid een sportabonnement, tegen gereduceerd tarief, af te sluiten bij een extern fitnesscentrum. Dit samenwerkingsverband is aangegaan met fitnesscentra verspreid door het hele land.

Kortingsregeling

De kortingsregeling is voor medewerkers, partners en kinderen tot 21 jaar, als ook oud medewerkers (vutters en gepensioneerden) en hun partners kunnen eveneens in aanmerking komen voor de fitnessregeling.

 

De regeling betreft een minimale reductie van 10% op de normaal geldende lidmaatschapstarieven alsook een kosteloze inschrijving. De reductie is niet van toepassing op aanbiedingen, acties en/of intake. Voor de specifieke abonnementen en prijzen verwijzen wij je naar de locatie van jouw voorkeur. Reductie wordt uitsluitend verstrekt aan personen die zich kunnen legitimeren alsook een Railsport Fitnessvoucher kunnen overhandigen.

 

Railsport gaat enkel samenwerkingen aan met erkende fitnesscentra, welke voldoen aan landelijk vastgestelde kwaliteitsnormen. Wanneer een fitnesscentrum eenzijdig besluit om de kortingsregeling niet langer te handhaven, dan wel te muteren, zal Railsport na constatering de samenwerking stoppen. Reclamaties door het fitnesscentrum dan wel door deelnemers richting Railsport zijn niet mogelijk.

Barbell met gewichten

Aanvragen en aanmelden

 1. Ga bovenaan deze pagina naar onze lijst ‘externe fitnesscentra’, scan het aanbod en vind het fitnesscentrum waar jij wilt gaan sporten.
   

 2. Vraag via de knop ‘aanvragen voucher’ jouw fitnessvoucher aan. Op vertoon van jouw persoonlijke fitnessvoucher kom jij in aanmerking voor een abonnement met korting.
   

 3. Binnen enkele werkdagen ontvang je van Railsport per mail jouw unieke fitnessvoucher.
   

 4. Meld je, op vertoon van de fitnessvoucher, aan bij het fitnesscentrum van jouw voorkeur.
  Let op: Het verschilt per locatie of de aanmelding digitaal of persoonlijk dient te gebeuren. Neem hiervoor contact op met de desbetreffende sportlocatie.

Sportschool aandragen

Komt jouw voorkeurslocatie niet voor in onze lijst? Laat hen contact met ons opnemen voor een mogelijke aansluiting bij deze regeling via info@railsport.nl 

bottom of page