top of page

Welkom bij het Fitcenter

fit·ness (de; v(m))

  1. gezondheid

  2. het aan zijn gezondheid werken in een fitnesscentrum

Waarom doen we aan fitness? 

Vitaliteit, dit begrip kom je overal tegen. Het staat voor alles wat te maken heeft met genieten, ontspanning en rust. Vitaliteit gaat over nieuwe energie, je fit en gelukkig voelen. Het dagelijks leven vraagt geestelijk én lichamelijk steeds meer van de mens. Hierdoor groeit de behoefte aan een fit en ontspannen lijf. Om in deze behoefte te voorzien, speelt fitness een belangrijke rol.

 

Fitness heeft alles te maken met fysieke inspanning, met als doel het verbeteren dan wel het onderhouden van conditie en kracht maar ook om te ontspannen. Hierdoor is fitness niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Zelfs binnen jouw werkomgeving is fitness een geaccepteerde faciliteit - welkom in het Railsport Fitcenter!

2023-11-23 railsport-fircenter-C-52.jpg
2023-11-23 railsport-fircenter-C-91.jpg

Railsport Fitcenter

Railsport Nederland heeft in 2006 het Fitcenter ontwikkeld waar faciliteiten worden aangeboden gericht op de bevordering van vitaliteit. Het Fitcenter beschikt over een uitgebreid assortiment professionele fitnessapparatuur van marktleider TechnoGym.

 

Tijdens de fitnesstrainingen krijg je als lid een vakkundige instructie, afgestemd op jouw persoonlijke trainingsschema en -doelstelling(en).

 

Voorafgaand en na afloop van de training kun je gebruik maken van de douche- en omkleedfaciliteiten (voorzien van o.a. lockers). Deze faciliteiten worden uitsluitend beschikbaar gesteld aan Fitcenterleden die een bezoek aan het Fitcenter koppelen aan een training.

bottom of page