top of page

BIOCIRCUIT TECHNOGYM

De Biostrength Biocircuit van Technogym is een krachtig trainingsinstrument dat ontworpen is om jouw fitnesservaring naar een hoger niveau te tillen. Met geavanceerde technologie en innovatieve functies biedt dit circuit een motiverende en effectieve training voor zowel beginners als gevorderde sporters. Of je nu je spierkracht wilt vergroten, je uithoudingsvermogen wilt verbeteren of je algehele fitheid wilt versterken, de Biostrength Biocircuit staat klaar om je te helpen je doelen te bereiken.

Technogym biocircuit 2 .jpg

Ingesteld op jouw voorkeur

Samen met een instructeur uit het Fitcenter worden de apparaten ingesteld op jouw voorkeur, als je de volgende keer weer inlogt met jouw persoonlijke TGS sleutel (deze ontvang je na aanmelding) en de apparaten gaat gebruiken zullen deze apparaten zich weer gaan vormen naar jouw persoonlijke instellingen. De stoel gaat omlaag of omhoog, het gewicht wordt automatisch ingesteld en je kan meteen beginnen!

2023-11-23 railsport-fircenter-C-71.jpg

Weinig tijd om te sporten?

De apparaten die je gebruikt tijdens het circuit hebben vele mogelijkheden. Je kan je spieren tot het uiterste pushen en je spierkracht en uithoudingsvermogen verbeteren met één set oefeningen.

 

Volg in realtime, met behulp van de bijbehorende app, je persoonlijke  trainingsresultaten, records en prestaties.  Het circuit is ontworpen om efficiënt te zijn, zodat je in korte tijd een volledige lichaamstraining kunt voltooien. Ook al heb je niet veel tijd, het is tussen het werk door alsnog mogelijk om te trainen. Maak je hoofd even leeg en begin daarna weer met volle energie aan  je werk.

2023-11-23 railsport-fircenter-C-77.jpg
2023-11-23 railsport-fircenter-C-74.jpg

Daag jouw spieren maximaal uit 

Dankzij de viscose weerstand wordt  de weerstand uitdagender naarmate je sneller beweegt. 

Bouw spiermassa op 

Ontwikkel spiermassa en geef je lichaam de juiste vorm, door extra weerstand toe te passen tijdens de excentrische fase van bewegingen.  

Verhoog jouw explosieve kracht

Het gebruik van weerstand zonder insertie creëert explosiviteit, doordat je maximale kracht kunt uitoefenen met totale controle en veiligheid.

2023-11-23 railsport-fircenter-C-63.jpg
bottom of page