top of page

FACILITEITEN

Naast het reguliere fitness worden er ook verschillende groepslessen aangeboden en kan er getraind worden op TechnoGym Biocircuit, de nieuwste fitnesssensatie. 

In de individuele kleed- en doucheruimte kan jij je opfrissen voor de resterende dag. Kortom het Fitcenter is voorzien van alle benodigde faciliteiten. 

Regulier fitness

Regulier fitness is bedoeld voor sporters die hun conditie en kracht zelfstandig op peil willen houden of willen verbeteren.

 

Tijdens deze trainingsuren is een instructeur aanwezig. De instructeur biedt u de nodige ondersteuning bij de uitvoering van uw trainingsprogramma en het gebruik van de apparatuur.

2023-11-23 railsport-fircenter-C-77.jpg
Regulier fitness
2023-11-23 railsport-fircenter-C-30.jpg

Groepslessen

Ter aanvulling op het reguliere fitness biedt het Fitcenter een buikspierkwartier alsook een drietal groepslessen aan. Te weten:

 - Bootcamp

​- Supershape​

​- TRX

Groepslessen

BIOCIRCUIT Technogym

Het BIOCIRCUIT is nog maar net gelanceerd. En staat in het Railsport Fitcenter! 

Een trainingscircuit dat zich volledig aanpast aan je lichaam en dat je helpt om alles uit je workout te halen. Waarmee je als sporter beslist resultaat boekt. Ook als je geen doorgewinterde sportschoolbezoeker bent. Dat is het Technogym BIOCIRCUIT, het eerste trainingssysteem ter wereld dat de sporter een volledig gepersonaliseerde trainingservaring geeft. Meer hierover te weten komen? Klik voor meer informatie!

Kleed- en doucheruimte

In het Fitcenter bieden wij genderneutrale kleed- en douchegelegenheid aan. In de algemene kleedruimten (buiten het Fitcenter) zijn private douche- en kleedhokjes gecreëerd waar alle NS-medewerkers gebruik van mogen maken. De kleedruimte in het Fitcenter is tevens een kleedruimte ingericht met private douche- en kleedhokjes welke uitsluitend toegankelijk is voor Fitcenter leden. 

Badkamertegels
Biocircut
Kleed- en docheruimte
bottom of page