top of page

VACATURE FYSIOTHERAPEUT

Ben jij een gepassioneerde fysiotherapeut die het leuk vindt om samen met een hecht team in een bedrijfsfitnesscentrum bij te dragen aan de vitaliteit van NS-personeel ? Dan zoeken wij jou!

Fysiotherapeut (16 uur p/w)

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste gepassioneerde fysiotherapeut die ons team bij Railsport Nederland komt versterken op dinsdag en donderdag. 

Als bedrijfsfysiotherapeut ben je het aanspreekpunt voor bezoekers van het Railsport Fitcenter met fysieke klachten. Je behandelt mensen, die op eigen initiatief dan wel op doorverwijzing van de bedrijfsarts komen. Je verzorgt de intakegesprekken, gekoppeld aan een adequaat behandelplan gericht op een (voornamelijk) hands-off behandelaanpak (oefentherapie). Je maakt mensen enthousiast om meer, plezierig en vooral gezonder te gaan bewegen/leven. 

Ben jij de persoon die wij zoeken, solliciteer dan snel via onderstaande sollicitatiebutton of door een mailtje te sturen naar info@railsport.nl. t.a.v. Jip Huisman. Of wellicht ken jij iemand waarvan jij denkt dat die geschikt is voor deze functie, deel de vacature gerust. 

2023-11-23 railsport-fircenter-C-31.jpg

Wat ga je doen? 

 

-  je bewaakt en bent verantwoordelijk voor een veilige en comfortabele trainingsomgeving;

-  uitvoeren van behandelingen gekoppeld aan oefentherapie onder begeleiding, met als doel het verhelpen van de klacht en verantwoord zelfstandig kunnen trainen in het Fitcenter;

-  het leggen en onderhouden van contacten met bedrijfsartsen; 

-  het leggen van contacten met (nieuwe) patiënten, mogelijke aanwezige leden; 

-  ondersteuning van de fitnessinstructeurs; 

Railsport Nederland

 

Het team van Railsport richt zich op de bevordering van sportiviteit, duurzame vitaliteit en welzijn van spoorwegmedewerkers. Railsport realiseert haar missie door jaarlijks een eigentijds, afgewogen en verantwoord programma aan te bieden.

  

FITCENTER

Railsport exploiteert in opdracht van NS het Railsport Fitcenter: een optimaal en professioneel ingerichte locatie voor een het aanbieden van een inhouse bedrijfsfitness faciliteit, zijnde in het hoofdgebouw van de Nederlandse Spoorwegen te Utrecht. Dit Fitcenter levert in algemene zin een bijdrage aan de gezondheid en het welzijn van medewerkers, maar wordt ook ingezet in het kader van verzuimbeheersing (medisch fitness/re-integratie). Jij maakt onderdeel uit van dit team.

  

BE FIT

Het Be Fit vitaliteitsprogramma is door Railsport ontwikkeld voor medewerkers die willen werken aan hun vitaliteit. Onder begeleiding van onze Be Fit coaches gaan deelnemers aan de slag met hun conditie, spieropbouw en doorzettingsvermogen. Er wordt getraind in kleine groepen waarbij persoonlijke aandacht, de verbetering van lifestyle en plezier voorop staan. In totaal zijn er jaarlijks vier tot zes Be Fit programmadagen, welke op de zondagen worden georganiseerd. Jij bent één van deze Be Fit coaches. Houd rekening met minimaal 6 zondagen per jaar. 

EVENTS

Het eventprogramma varieert van sportieve events, culturele events, familiedagen, alsook vitaliteitsprogramma's, waaronder Be Fit zoals hierboven genoemd. Het eventprogramma verbindt niet alleen de medewerkers met elkaar, maar ook met het eigen bedrijf. Het programma biedt mooie (individuele) ervaringen alsook energieke vitaliteitsmomenten.

 

Functieprofiel

Voor het Fitcenter willen wij ons team versterken met een fysiotherapeut die:

-  een afgeronde opleiding fysiotherapie heeft; 

-  een proactieve werkhouding heeft en enthousiast is; 

-  verantwoordelijkheidsgevoel heeft en initiatief toont; 

-  klantgericht denkt en handelt; 

-  een flexibele instelling heeft.

Wat bieden wij?

Contract                           In aanvang tijdelijk, maar met intentie tot een vast dienstverband.     

     

Werkuren/-dagen            parttime - 16 uur (dinsdag en donderdag)

 

Salarisindicatie                € 2.850 / € 3.850 (o.b.v. 40 uur en afhankelijk van ervaring)

 

Overig                                -  minimale administratieve werkzaamheden;

                                            -  solide pensioenregeling; een werkgeversbijdrage van 70%;

                                            -  reiskostenvergoeding; 

                                            -  mogelijkheid tot verdere opleiding en ontwikkeling; 

                                            -  wij hanteren een actief anti-rokenbeleid.

 

Solliciteren

 

Ben jij de fysiotherapeut die wij zoeken? Mail dan jouw sollicitatie, voorzien van CV en motivatie naar info@railsport.nl t.a.v. Jip Huisman of solliciteer via onze online tool bovenaan de pagina

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

bottom of page