top of page

Fitcenter deels geopend

Fitcenter geopend

Binnen sporten in de huidige samenleving, hoe ziet dat eruit? Welke maatregelen dienen er getroffen te worden, is de ventilatie voldoende, hoeveel leden kunnen er tegelijk sporten? De afgelopen twee maanden hebben wij een gering aantal leden, passend binnen de gestelde maatregelen, gebruik laten maken van de door ons geboden faciliteiten in het Railsport Fitcenter. Op basis van de opgedane ervaringen, hebben wij besloten om het Fitcenter weer voor onze leden beperkt en onder stringente voorwaarden open te stellen:

  • Voldoende afstand houden van elkaar (1,5 meter);

  • Desinfecteren van de handen bij binnenkomst;

  • Reinigen van de apparatuur.

 

Verdere maatregelen, waaronder de bezetting van de apparatuur en kleedkamers, vind je in het ‘samen veilig sporten protocol’. Net als voorafgaand aan de Coronaperiode is reserveren middels het online reserveringssysteem verplicht. 

200515 Heropening Covid-19 (16).jpg
200515 Heropening Covid-19 (10).jpg

Incasso en openingstijden

Lidmaatschapsgelden

Door de reductie van de personele bezetting in de werkruimtes (kantoren en stations) hebben wij daarop aansluitend onze openingstijden aangepast (zie rooster online reserveren). Derhalve zullen wij  nog geen lidmaatschapsgeld incasseren. Per maand zullen wij dit heroverwegen en tijdig kenbaar maken wanneer wij weer overgaan tot het incasseren van de lidmaatschapsgelden.

Openingstijden Fitcenter

Maandag           08.30 uur - 13.30 uur

Dinsdag             08.30 uur - 13.30 uur

Woensdag         Gesloten

Donderdag        08.30 uur - 13.30 uur

Vrijdag               Gesloten

Kom jij weer sporten?

Heb jij een meeting, ben je in de buurt of wil je gewoon weg van je thuiswerkplek? Kom weer sporten in het Railsport Fitcenter! Lees de geldende maatregelen goed door en reserveer je plekje in het online reserveringssysteem. We zien je graag weer snel in het Fitcenter!

bottom of page